Het verhaal

De Oprichters

Matthew Malin 
Matthew begon zijn carrière in het executive trainingsprogramma aan Saks Fifth Avenue. Later ging hij aan de slag bij drie verschillende familiebedrijven: eerst als inkoper van cosmetica bij Barneys New York, vervolgens als toezichthouder op de wereldwijde verkoop voor Kiehl's en ten slotte de ontwikkeling van de schoonheidsafdeling van Prada en het leiden van Helmut Lang Parfums. Deze ervaringen, samen met zijn geschiedenis van het lijden aan huidaandoeningen zoals eczeem, seborroe en rosacea, hielpen Matthew een kans te identificeren voor een lokaal familiebedrijf dat eenvoudige maar luxueuze producten creëerde.

Andrew Goetz 
Voor de lancering van MALIN + GOETZ werkte Andrew tien jaar als marketingdirecteur in de VS voor de Zwitserse designfabrikant Vitra, een familiebedrijf. Zijn scherpe oog voor design wordt weerspiegeld in de moderne interpretatie van de traditionele apotheek in onze winkels, evenals in de op etiketten geïnspireerde, minimalistische verpakkingen van onze apotheek. Tijdens Andrews ambtsperiode bij Vitra, vond en cultiveerde hij de carrières van opkomende architecten en industrieel ontwerpers, van wie velen later zouden worden aangesproken om samen te werken aan MALIN + GOETZ-branding en winkelontwerpen.

2 stap systeem

Een eenvoudig 2-stappenprogramma biedt een essentiële reiniger + vochtinbrengende crème om uw huid in balans te brengen.

2 stappen - 2 producten - 2 minuten