Maison Rebatchi

Geboren uit de passie van de oprichter voor de wereld van de vertrouwelijke parfumerie en geïnspireerd door de ontmoeting met enkele van de grootste parfumeurs van zijn tijd, biedt Maison Rebatchi Paris een collectie aan rondom emblematische grondstoffen.

Bekijk de collectie

This is the story of a perfume House that could have begun, like so many others, with
« once upon a time there was a perfumer, or the son of a perfumer… ».                                       

Van Parijs tot Algiers

Mohamed Rebatchi, geboren in Créteil in 1991, was niet voorbestemd om in de parfumerie te werken. De zoon van Algerijnse immigranten, zijn vader een winkelier en zijn moeder een persoonlijke verzorger, Mohamed Rebatchi leerde het belang van werk, vrijgevigheid en vriendelijkheid van jongs af aan. Dankzij zijn traditie doordrenkte opleiding verwierf hij een gevoel van verfijning en smaak voor eenvoud en uitmuntendheid. Zijn familie beschouwde geur als de belichaming van gelukzaligheid, terwijl geurende kleding en een geurig huis luxe symboliseren.

De Parfumeurs

Karine Chevallier, soul sister.

Deze artistieke parfumeur blinkt uit in het geven van beweging en kleur aan de meest subtiel met elkaar verweven olfactorische emoties en heeft altijd op dezelfde golflengte gezeten als Mohamed's aangeboren olfactorische geschenk. Geraakt door Mohamed Rebatchi's bescheidenheid en volledig unieke, oprechte benadering, wilde Karine Chevallier dit facet van zijn persoonlijkheid herscheppen door middel van een geur ontwikkeld rond het thema van de kindertijd, als vertrekpunt van zijn fantastische avontuur.

Randa Hammami, godmother.

Randa Hammami zag onmiddellijk het immense verlangen van Mohamed Rebatchi om te leren en te creëren. Onmiddellijk verbonden door een mysterieuze menselijke en olfactorische alchemie, speelde ze de rol van zijn mentor en liet ze hem kennismaken met de goed bewaarde geheimen van de hoge parfumerie. Gezien hun vergelijkbare oorsprong en gedeelde olfactorische gevoeligheid is Randa Hammami met recht de meter van Maison Rebatchi.