ELECTIMUSS

Vertaald uit het Latijn: Het beste Kiezen

ELECTIMUSS LONDEN

ONS VERHAAL

Hallo, wij zijn Electimuss Londen.

Onze missie is om geuren te creëren waar we van houden, voor liefhebbers van geuren die het beste in kwaliteit, creativiteit en individualiteit zoeken en waarderen.

ONZE INSPIRATIE

We zijn geïnspireerd door het oude Rome en de obsessie van de Romeinen voor parfum, samen met de epische verhalen die weerklinken in hun rijk en mythologie.

Geur was verweven met het rijke tapijt van het dagelijks leven. Fonteinen werden geparfumeerd met rozenwater en parfum maakte deel uit van reinigingsrituelen, vieringen, feesten, verleiding en aanbidding. Door de nevelen van de tijd fluisteren Romeinse legendes van levensgenieters en extravagantie, van ambitie en verleiding. Deze kleurrijke verhalen en rituelen vormen de inspiratie voor al onze geuren.

GEURKENNERS

De Romeinen waren de originele parfumkenners op een constante zoektocht naar de mooiste dingen in het leven. Ze verzamelden parfumoliën en ingrediënten uit het hele rijk, langs de zijderoute van west naar oost. We delen die obsessie voor creativiteit, kwaliteit en de zoektocht naar het beste.

Electimuss betekent "het beste kiezen" in het Latijn en dat ethos vormt de kern van ons merk. Exquise oliën en harsen in onze geuren zijn zeldzaam en kostbaar en vermengd met nauwgezette aandacht voor elke noot en elk detail.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze geuren zijn 25% of 30% Pure Parfum / Extrait en onze melanges zijn schaamteloos decadent en gedurfd.

We besteden dezelfde zorg aan onze presentatie. Onze parfums worden gepresenteerd in prachtig vervaardigde flessen met zwaar gesneden glas en metalen gebeeldhouwde doppen en capes die de Romeinse architectuur en symboliek weerspiegelen; en onze verstuivers zijn zorgvuldig ontworpen om bij elke verstuiving precies de juiste hoeveelheid parfum te leveren.

INTENSIEF & OVERTUIGEND

We houden ervan om intense en toegeeflijke geuren te creëren met krachtige combinaties die zorgen voor krachtige, langdurige parfums met een onverslaanbare projectie en een lange levensduur. Dit zorgt ervoor dat een spray een lange weg gaat en dat je het meeste uit je parfum haalt.

BETAALBARE LUXE

We zoeken het beste in kwaliteit, maar we geloven ook in eerlijke prijzen en waarde. De kwaliteit van onze geuren overtreft andere geuren in onze prijsklasse omdat we onze passie en parfums willen delen met geurliefhebbers met verschillende budgetten, dus ons doel is om betaalbare luxe te bieden.

PARFUMS

We werken samen met enkele van 's werelds meest getalenteerde parfumeurs. Onze collectie bevat geuren van Julien Rasquinet, Christian Provenzano, John Stephens, Marco Genovese en Sofia Bardelli.

ZELFUITDRUKKING

We zien geur als een essentiële daad van zelfexpressie en door onderscheidende en individuele geuren te creëren, kunnen we het dagelijkse leven naar een hoger niveau tillen en persoonlijke expressie door geur mogelijk maken. We creëren parfums waar onze klanten van houden, die ze delen, waarmee ze spelen en die ze verzamelen.

ONS TEAM

We zijn onafhankelijk, eigendom van de oprichter en niet bang om dingen anders te doen: een eigentijds luxe geurhuis opgericht in 2015 door Luke Granger en Jason Collison, in 2020 vergezeld door Claire Sokell Thompson, onze Brand Creative & Communications Director.

De Parfums zijn onderverdeeld in 5 Collecties

Eternal Collectie

LEGENDES VAN LIEFDE, MACHT EN GLAMOUR

De Romeinse cultuur had parfum door zijn stof en cultuur geweven.Met een aangeboren waardering voor de schoonheid legden Romeinen grote nadruk op de fijnere dingen in het leven.ROME, the Eternal City vormt de inspiratie voor deze collectie gewaagde, unisex geuren

Shop Eternal

Nero Collectie

DECADENT KRACHTIG KUNSTIG

Keizer, dichter, muzikant, kunstenaar en acteur, Nero's heerschappij was synoniem met extravagantie, levensgenieters en kunst.Deze collectie geuren is onbeschaamd decadent, krachtig en kunstzinnig opgebouwd.

Shop Nero

Consort Collectie

PATCHOULI IN 2 VARIATIES

Voor de Romeinen waren de sterren de poort naar de goden.
Twee stralende geuren die het pure gevoel van verwondering en verrukking vastleggen bij het staren naar de hemel.
Ontdek onze twee intrigerende, iriserende geuren en glinsteren als de sterren.

Shop Consort

Lustrous Collectie

DE LUSTROUS COLLECTIE

Voor de Romeinen waren de sterren de poort naar de goden.Deze betoverende parfums vangen de glinsterende nachtelijke hemel, het gevoel van verwondering en de eeuwige aantrekkingskracht van de hemel.Ontdek onze twee intrigerende, iriserende unisex-geuren.

Shop lustrous

Emperor Collectie

EXQUISE, ZELDZAAM & SPECTACULAIR

Deze collectie geuren in beperkte oplage maakt gebruik van voortreffelijke oliën en harsen van zo'n zeldzame kwaliteit dat productie op grotere schaal onmogelijk is.Gemaakt door de beste olfactorische talenten en gemaakt voor kenners.

SHOP EMPEROR