In Lissabon sinds 1925

Benamôr werd in 1925 in Lissabon opgericht door een mysterieuze apotheker die wonderbaarlijke zalven creëerde in zijn laboratorium op Campo Grande nº189.
Zijn handgemaakte schoonheidsrecepten waren gebaseerd op unieke parfums en natuurlijke ingrediënten die onder de zon van Portugal werden verbouwd: citroen, roos, aloë vera of amandelolie.
Verpakt in schattige art-decobuisjes, was het meteen een hit, en alle Lisbon Belles waren verslaafd, inclusief koningin Amélie zelf.

Benamôr heeft enkele van de cult-schoonheidsrecepten van Portugal voortgebracht, zoals Créme de Rosto, de wondercrème voor het gezicht - waarvan het rozenextract de vrouw onmiddellijk een glans geeft - en tot nu toe onveranderd blijft. Alantoíne handcrème en Bronzaline behoorden ook tot de meest gewilde creaties.

Tegenwoordig is Benamôr nog steeds een van de meest geliefde schoonheidsmerken van Portugal die zijn heerlijke schoonheidsrecepten over de hele wereld verspreiden.

1925

Oprichting van Benamôr & geboorte van de eerste formule, Face Cream

1926

Apothekers in het laboratorium van Campo Grande, in Lissabon

NATURAL BEAUTY RECIPES & VALUES

Natuurlijke Ingredienten

Een eeuw later worden de huidverzorgingsrecepten van Benamôr nog steeds met liefde en zorg handgemaakt in de fabriek, met gebruik van natuurlijke ingrediënten die als prioriteit uit Portugal worden geleverd. Allen zijn gekozen vanwege hun hoge kwaliteit en unieke voordelen van hydratatie, voeding, bescherming, universeel erkend, zoals bijvoorbeeld de zoete amandelolie, het pittige biologische citroenextract, de verfrissende aloë vera of het polijstzout uit de Algarve. Onze heerlijke schoonheidsrecepten zijn gemaakt van:

Aloë vera, Arganolie, sheaboter, bijenwas, alantoïne, glycerine, castorolie, carnaubawas, zonnebloemolie, zoete amandelolie, kokosolie, incapeanootolie, plukenetia volubilis zaadolie, biologisch citroenextract, biologisch rosa centifolia-extract, biologisch rozenknoppen, macadamia-olie, sojaolie, rosa moschata-zaadolie, croton lechleri-harsextract, cananga odorata-bladolie, lavandula angustifolia-olie, wortelextract, wortelzaadolie.