BDK Parfums

Het huis BDK

Onafhankelijk parfumhuis gevestigd in Palais Royal, Parijs. Creatieve geuren met hoogwaardige grondstoffen geïnspireerd door karakters, bewegingen en silhouetten.

Het huis stelt kwalitatieve en onderscheidende geuren voor, geïnspireerd door karakters, bewegingen, silhouetten en momenten. Deze creaties hebben allemaal een gemeenschappelijk universum waarin woorden en verhalen centraal staan, halverwege tussen fantasie en realiteit. Geen vooropgezette formules in dit Huis, we zijn in aanwezigheid van gewetensvol ambachtelijk werk dat de creatie van uitzonderlijke geuren mogelijk maakt.

Het Project

Olfactorische benadering en werken met grondstoffen

Verschillende parfums, gemaakt door het hart. Een olfactieve bibliotheek vergelijkbaar met een moderne. Uitgewerkte geuren van bijvoorbeeld een apothekersparfumeur.

Onderscheidende schrijfstempels van evenwicht tussen grondstoffen. Sillage samengesteld uit enkelvoudige olfactieve vormen. Vanaf het begin was het idee om rond een bepaalde grondstof te werken om het leven te geven, maar het ook direct aan een inspiratie te koppelen. Dit oorspronkelijke idee wordt dan de belangrijkste drijfveer bij het vormgeven van de olfactorische familie die kenmerkend is voor elke geur van BDK Parfums.

Uit deze reukfamilie komt een persoonlijkheid voort, een manier van zijn die overgaat in gevoelens, waardoor de geest vrij kan rennen en zijn verhaal kan vertellen.

The House of BDK Parfums is voortdurend op zoek naar de meest onberispelijke grondstoffen om een ​​onvergelijkbaar eindproduct te bieden.Daarom wordt al het gebruikte concentraat gevormd in de regio Grasse in Frankrijk.

Het creatieve proces wordt nooit gehaast; nieuwe geuren zijn compleet als het perfecte evenwicht tussen noten is gevonden, de alchemie perfect.

Haal de geur van parijs in huis!

Koop nu deze fantastische geuren bij E-scentuals. Of kom langs in de winkel.

SHop nu