We maken het graag persoonlijk.

In onze zoektocht naar bijzondere geuren en verzorgingsproducten hebben we een aantal mooie pareltjes gevonden. Bijzondere, lokaal georiënteerde merken met ieder een eigen verhaal. Van avontuurlijke geuren uit Elba, Parijs en de Provence, tot crèmes ontwikkeld door apothekers uit New York. Ambachtelijk en met liefde vervaardigd tot het etiket aan toe.  Over elk product uit ons assortiment is wel iets te vertellen. Dat vinden we belangrijk. Vraag ons gerust om persoonlijk advies.Of het gaat om een parfum voor jezelf, een nieuwe geur voor je huis of een mooi geschenk voor een vriend of vriendin. En we pakken het altijd mooi voor je in.

Onze merken

We hebben een aantal merken met zorg voor u geselecteerd. 

E-Scentuals

Wijnstraat 139 - 3311 BV - Dordrecht

+31622554118

info@e-scentuals.nl

Onze showroom

Wij hebben een showroom die u op afspraak kunt bezoeken. Bel of mail ons voor meer info.

In onze showroom kunt u al onze producten ervaren.

Wat onze klanten zeggen

"Fijne site, overzichtelijk, prachtige producten en wordt als een cadeautje aangeleverd🤗blij mee👌👍"

Annemiek
Dordrecht

"Een overzichtelijke site met een goed assortiment en fijne lekker ruikende producten. Ben je op zoek naar een product wat niet standaard is, dan ben je hier op het juiste adres. Goede service en zeer betrouwbaar."

Joan
Ridderkerk

"Ruime keus aan heerlijke producten, Snelle levering en vooral de sample service voor de parfums vond ik fijn zo kan ik alle geuren uit proberen super! De producten worden leuk verpakt in een tasje met een persoonlijk bedank briefje erbij das nou eens service! Bestel zeker weer."

Stephanie
Dordrecht

Volg Ons

Volg ons en blijf op de hoogte van alle acties, nieuws en aanbiedingen.