Wood jasmin Eau de Parfum - 100 ml - BDK Parfums

  Wood jasmin Eau de Parfum - 100 ml - BDK Parfums

  € 170,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  BDK Parfums heeft een oriëntaals elixer gecreëerd met Wood Jasmin, gebaseerd op rauwe materialen met onverwachte facetten. Wood Jasmin is een houtachtig en oosters parfum met een hoge concentratie vanille en een dubbel concentraat aan Jasmijn. De combinatie van verschillende houtsoorten en jasmijn is ongewoon en verrassend.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Op voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Hij loopt langs een lange weg, met bomen aan weerszijden. Een vreemd gouden licht verschijnt. Plots wordt de lucht donker, regen valt op zijn huid, vastgeduwd door een zacht briesje. Er vormen zich silhouetten achter hem en hij realiseert zich dat hij gevolgd wordt. Een lieflijk en melodieus gezang, bijna surrealistisch is hoorbaar. Achter een muur van jasmijnbloemen ligt ze daar op het water, haar gouden haar streelt de stroming. Hij is gefascineerd en benadert haar om druppels van dit kostbare elixer te verzamelen. Maar voordat de nacht valt moet hij vertrekken. Deze bossen zijn zo prachtig en ook zo mysterieus...'

  Topnoten: Pruim, Peer Hartnoten: Jasmijn, Turkse Roos, Dhavanam
  Basisnoten: Incense, Vanille, Patchoeli, Labdanum, Cypriol

  WOOD100
  4 Items
  chat Reacties (0)