Rouge smoking Eau de Parfum - 100 ml - BDK Parfums

  Rouge smoking Eau de Parfum - 100 ml - BDK Parfums

  € 157,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  BDK Parfums Rouge Smoking is Oosters, een hedendaags oriëntaals parfum. Sensueel en chique, gemarkeerd met elegantie. Rouge Smoking is als een zijden draad en kostbaar leer. Muskus, zwarte vanille en tonkabonen zijn de zijde, labdanum is het leer, de kers en de peper onthult de rode kant ervan.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Laatste items in voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Bij het vallen van de avond wordt de lucht mistig. Toch schijnt het rode licht van de molen door het raam. De hoorns klinken en het feestgedruis komt richting de stad. Voor haar spiegel, maakt ze zich klaar en doet haar make-up. Het is tijd voor de schoonheid om het podium op te gaan. Ze gaat naar haar garderobe, geïnspireerd door de smoking die haar lichaamslijnen zal versterken. Het is de Parijse glamour, ze kent het goed, de trends ook. Haar Bohemian stijl en erotische energie laat onuitwisbare voetafdrukken achter op de straten. Ze is Pigalle, mooi en mysterieus ...

  Topnoten: Bergamot uit Italië, Kersen akkoord, Roze bessen
  Hartnoten: Zwarte Vanille, Heliotrope
  Basisnoten: Ambroxan, Cashmeran, Tonka boon, Labdanum, Witte muskus

  ROUG100
  1 Item
  chat Reacties (0)