Oud abramad Eau de Parfum - 100 ml - BDK Parfums

  € 170,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  Oud Abramad van BDK Parfums is een intense Oriëntaals parfum en heeft enkel oosterse ingrediënten. Ga op reis naar het Midden-Oosten. De houtnoten zorgen voor elegantie en kracht, de Turkse roos geeft dit duurzame parfum een dromerig karakter. Het exclusieve Agarwood typeert dit parfum van BDK parfums.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Op voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Het verhaal vertelt over de prins van Abramad, wonend achter gesloten deuren in een Oosters paleis. In de avonden zijn de vloeren nog voelbaar warm van de hitte van de dag. De binnentuinen lijken zich open te stellen voor de koelere avondlucht. Het donker van de woestijn kruipt onder de arcades van het paleis die de tuinen omcirkelen. Iemand doorkruist de nacht. Heel zacht is het bewegen van stof hoorbaar, een cape beweegt. Het silhouette beweegt zorgvuldig en langzaam door de stille tuinen. Misschien is het Abramad? Een zware deur opent, het licht valt naar buiten. In de deuropening staat een trots postuur, de schaduw tekent zich af op de grond. Ze verdwijnt. Daarboven zijn de zeven donkere ramen van het paleis, als grote ogen kijken ze op je neer. In de obscure donkerte staat iemand tegenover de woestijn.

  Topnoten: Saffraan, Gember
  Hartnoten: Turkse Roos, Komijn
  Basisnoten: Agarwood, Gaiac, Steenroos, Incense, Patchoeli, Castoreum, Orcanox

  OUDA100
  4 Items

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  chat Reacties (0)