Maison Rebatchi |Joyeux Osmanthe Eau de Parfum -50ml | E-scentuals

  Joyeux Osmanthe Eau de Parfum -50ml

  € 96,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  Nieuwe Verpakking!

  Een nieuw soort weelderige bloemige en fruitige melodie, uitgedrukt door een concert van witte bloemen.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Laatste items in voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Een nieuw soort weelderige bloemige en fruitige melodie, uitgedrukt door een concert van witte bloemen. «Om tuberoos en zijn enigszins verouderde facet te moderniseren, mengde ik het samen met andere bloemen die ook romige tonen hebben. Ik creëerde een boeket met osmanthusbloesems, die verrukkelijke abrikozentonen uitstralen. Samen geven ze een weelderige bloemige draai. Vervolgens worden frisse tonen van kamperfoelie en groene tonen onthuld op een muskachtige, houtachtige amberbasis die textuur geeft aan de opdrogende tonen. »

  FRUITIG BLOEMEN Topnoten: nectarine, abrikoos, kaneel, groene bladeren Hartnoten: osmanthus, tuberoos, oranjebloesem, kamperfoelieakkoord, jasmijn, roos, iris Basisnoten: musk, cashmeran, ceder, ambernoot

  De parfumeur Maurice Roucel, de alchemist. Als maker van meerdere parfums, waarvan sommige inmiddels iconisch zijn geworden, is Maurice Roucel gepassioneerd in het verleggen van de grenzen van de zintuigen. Een verkenningsreis met hem maken is geen gemakkelijke taak ...

  DE FLESSEN

  Kunstwerken. De parfums worden weergegeven in kunstzinnige flessen ontworpen door Pierre en Jules Dinand. Ze besloten de fles te versieren met een mashrabiya-motief om de oorsprong van de maker en het DNA van het Franse parfumhuis te benadrukken. Gevoelige, symbolische en tijdloze verhoogde bloemblaadjes gegraveerd over de hele fles reflecteren licht, voegen ritme toe en creëren een illusie zonder dat het oog een specifieke beweging kan volgen. Deze grote namen in de parfumerie, aangetrokken door de man en het project zelf, hielpen Mohamed Rebatchi zijn droom waar te maken.

  MR050JO
  1 Item
  chat Reacties (0)