Gris charnel Extrait de Parfum (30%) - 100 ml - BDK Parfums

  Gris charnel Extrait de Parfum - 100 ml - BDK Parfums

  € 240,00
  Inclusief BTW LET OP! Levertijd +/- 10 werkdagen

  Gris Charnel Extrait van BDK Parfums is een Houtachtig Kruidige geur voor dames en heren. Gris Charnel Extrait werd uitgebracht in 2022. De Parfumeur achter dit parfum is Mathilde Bijaoui. Gris Charnel Extrait van BDK Parfums onthult met een 30% concentratie de intensiteit van een rijkere en meer gefacetteerde versie van het origineel. Topnoten zijn Vijg, Kardemom en Zwarte thee; hartnoten zijn Iris, Cistus Incanus en Bourbon Vetiver; Basisnoten zijn Madagascar Vanille, Sandelhout, Ceder, Tonkaboon en Indonesisch Patchouliblad.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Op bestelling

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Een parfum vol verleiding, uitermate Parisien: weelderig, artistiek en meeslepend.

  Gris Charnel Extrait van BDK Parfums onthult met een 30% concentratie de intensiteit van een rijkere en meer gefacetteerde versie van het origineel. Dit nieuwe extract van Gris Charnel is een geheel nieuwe creatie met dezelfde ingredienten maar geconcentreerder en in een geheel andere balans geplaatst.

  Patchouli geeft in dit geconcentreerde extract diepte aan sandelwood en tonkaboon, ze worden nóg warmer. De robuustheid in dit parfum komt daarbij van vanille en amberachtige rokerigheid. De weelderigheid van dit parfum wordt verlicht door de heldere en groene topnoten van levendige cardamom en delicate vijg.

  Gris Charnel Extrait is de verbeelding van Parijse sensualiteit, een langdurig parfum welke zowel mysterieus als evident is.

  Topnoten: vijg, zwarte thee, kardemomessence
  Hartnoten: Absoluut iris, Bourbon vetiver
  Basisnoten: sandelhout uit India, absoluut van tonkaboon

  MATHILDE BIJAOUI:

  "Ik heb een speciale band met Gris Charnel. Het zijn voor mij de typische romige en omhullende noten waar ik van geniet en waar ik graag mee werk. Mensen vragen me vaak hoe het parfum dat ik voor mezelf zou maken eruit zou zien. Nou, het zou zonder twijfel Gris Charnel zijn. Het opnieuw onderzoeken van een parfum dat zijn publiek al heeft gevonden is veel moeilijker dan vanaf een lege pagina te beginnen. Door middel van dit tweede hoofdstuk wilde ik de sensualiteit van de originele Gris Charnel-handtekening vergroten, een spoor vormen, nog magnetischer en boeiender dan ooit...

  GCEX100

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  chat Reacties (0)