Gris Charnel Eau de Parfum - 10 ml - BDK Parfums

€ 38,00
Inclusief BTW Weer leverbaar vanaf februari 2022

BDK Parfums creëerde met Gris Charnel een houtachtige en poederachtige parfum. Deze is nu ook verkrijgbaar in een handig reis/ tas-formaat van 10ml. Ideaal voor onderweg of als lief klein cadeau.

Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

Aantal
Op bestelling

  Altijd gratis samples!

Bij elke bestelling

Quai Saint-Bernard, in de buurt van de Jardin des Plantes, komen de eerste paren aan in de Tino-Rossi-tuin. Naarmate de nacht valt, neemt het aantal dansers toe en vullen de tribunes zich aan. Onder de zilveren maan en de lichten van de toeristische binnenschepen die een paar meter verderop de kade doorkruisen, vermengen de lichamen zich op het ritme van de muziek. Het is dan dat twee blikken elkaar kruisen. Een discrete uitnodiging brengt ze naar het midden van de baan. Alsof ze meeslepen, dansen ze in de hitte van de nacht. Van deze hand-tot-hand verleiding onderbroken door een glimlach te kennen, glippen ze weg om meer vleselijke verlangens vrij te laten stromen. In de vroege ochtend verspreiden de lakens een geur van slapeloze nachten, ondeugende en wulpse omhelzingen.

Topnoten: vijg, zwarte thee, kardemomessence
Hartnoten: Absoluut iris, Bourbon vetiver
Basisnoten: sandelhout uit India, absoluut van tonkaboon

GC10BDK
2022-02-21

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

chat Reacties (0)