Cuir Tassili Eau de Parfum -100ml

  € 150,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  Een eerbetoon aan de oorsprong van Mohamed Rebatchi, geïnspireerd op een reis door de Tassili-woestijn.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Laatste items in voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  «Om hulde te brengen aan de oorsprong van Mohamed Rebatchi liet ik me inspireren door mijn reis door de Tassili-woestijn in het zuidoosten van Algerije, de traditionele regio van de Tuareg Ajjer of Tuareg-mensen in het Westen, en de reuksensaties die ik ervoer. 'S Morgens wakker worden na een nacht in een tent te hebben geslapen, kon ik de thee en de cherbet Algerijnse limonade ruiken, evenals het leer van de zadels van de kamelen. Een echte uitnodiging om te reizen. »

  KRUIDIG LEDER BLOEMEN Topnoten: zwarte peper, elemi, citroen Hartnoten: salie, irisbeton, theeblad Basisnoten: mirre, leer, patchouli Aliénor Massenet, rebel in wonderland.

  Aliénor Massenet was uiterst onafhankelijk en vond haar ideale uitdrukkingsmiddel bij het maken van parfums. Ze haalt inspiratie uit haar gevoelens, een ontmoeting, een boek, een show, een tentoonstelling, een reis of gewoon door rond te dwalen door de straten. Haar creaties belichamen vaak een sterk contrast en haar stijl is nogal abstract en benadrukt dualiteit in een enkele geur.

  DE FLESSEN

  Kunstwerken. De parfums worden weergegeven in kunstzinnige flessen ontworpen door Pierre en Jules Dinand. Ze besloten de fles te versieren met een mashrabiya-motief om de oorsprong van de maker en het DNA van het Franse parfumhuis te benadrukken. Gevoelige, symbolische en tijdloze verhoogde bloemblaadjes gegraveerd over de hele fles reflecteren licht, voegen ritme toe en creëren een illusie zonder dat het oog een specifieke beweging kan volgen. Deze grote namen in de parfumerie, aangetrokken door de man en het project zelf, hielpen Mohamed Rebatchi zijn droom waar te maken.

  MR100CT
  2 Items
  chat Reacties (0)