Eau de lessive - Wasmiddel - 1000 ml - BDK Parfums

  Eau de lessive - Wasmiddel - 1000 ml - BDK Parfums

  € 37,00
  Inclusief BTW

  Parfumeert uw kleding subtiel met een lichte hint van hout- en muskachtige noten. In 2018 ontwikkeld voor de tentoonstelling Lets go Logo! van Le Bon Marché Rive Gauche. BDK biedt nu een vernieuwde editie aan, geschikt voor alle soorten wasgoed, van lichte tot donkere kleuren.

  Aantal
  Niet op voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Sensueel en verslavend! Parfumeert uw kleding subtiel met een lichte hint van hout- en muskachtige noten. In 2018 ontwikkeld voor de tentoonstelling Lets go Logo! van Le Bon Marché Rive Gauche. BDK biedt nu een vernieuwde editie aan, geschikt voor alle soorten wasgoed, van lichte tot donkere kleuren. Voor dit product heeft Parfums BDK zich ertoe verbonden een ecologisch en biologisch wasgoed te ontwikkelen. Dit wasmiddel is ontwikkeld door onafhankelijke ambachtslieden uit de Provence, wiens knowhow zorgt voor een natuurlijke en organische was.

  Topnoten: lavendel, Italiaanse bergamot en citroen, Japanse mandarijn, rode tijm, Indiase kardemom, pepermunt, nootmuskaat, roze bessen.
  Hartnoten: Petitgrain, blauwe gember, bosbessen, witte bloemen
  Basisnoten: Ambroxan, vetiver van Haïti, harsbenzoë van Siam, witte musk

  Dit vloeibare wasmiddel is geschikt voor het wassen van alle textiel, zowel met de hand als in de machine (tot 90 ° C) en kan worden gebruikt voor zowel wit als kleur.
  Het werkt heel goed bij lage temperaturen en levert uitstekende resultaten dankzij de bio-vlekverwijderaars.

  LESSW
  chat Reacties (1)
  Kwaliteit