Eau de lessive Rose Edition - Wasmiddel - 1000 ml - BDK Parfums

  Eau de lessive Edition Rose - Wasmiddel - 1000 ml - BDK Parfums

  € 35,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  Je wasgoed verzorgen en tegelijkertijd een langdurige frisheid bieden en een geur die net als een parfum voor de huid is ontwikkeld: dat is wat de kern vormt van de BDK Parfums Eau de Lessive wasmiddelen. Deze nieuwe Edition Rose straalt frisheid en verwennerij uit. Perfect gedoseerd, laat het een drie-eenheid van peer, roos en neroli vrij bovenop een muskusachtige, iriserende basis die je wasgoed een vleugje sensualiteit geeft. Het is geschikt voor alle soorten wasgoed, ook voor kwetsbare stukken. Je kunt het gebruiken om in de machine te wassen, maar ook om met de hand te wassen, want onze Eau de Lessive is zacht voor zelfs de meest gevoelige huid.

  Aantal
  Op voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Sensueel en verslavend.

  Geurnoten

  Topnoten: peer, bergamot, roze peper
  Hartnoten: Citroenboom petitgrain, roos, neroli
  Basisnoten: Ambrette Musk, Violet, Wortelzaad

  Hoe te gebruiken

  Dit vloeibare wasmiddel voor is geschikt voor het wassen van alle soorten textiel, zowel met de hand als in de machine (tot 90 ° C) en kan gebruikt worden voor zowel wit als gekleurd. Het werkt ook erg goed bij lage temperaturen en geeft uitstekende resultaten dankzij zijn biologische vlekkenverwijderaars.

  Over het merk

  Een onafhankelijk parfumhuis gevestigd in Palais Royal, Parijs, gecreëerd door David Bénédek. BDK Parfums ontwikkelt creatieve geuren met hoogwaardige grondstoffen, geïnspireerd door karakters, bewegingen en silhouetten. The House stelt kwalitatieve en onderscheidende geuren voor, geïnspireerd door karakters, bewegingen, silhouetten en momenten. Deze creaties hebben allemaal een gemeenschappelijk universum waarin woorden en verhalen centraal staan, halverwege tussen fantasie en realiteit. Geen vooropgezette formules in dit Huis, we zijn in aanwezigheid van gewetensvol ambachtelijk werk dat de creatie van uitzonderlijke geuren mogelijk maakt.

  LESS1ROSE
  7 Items
  2021-10-11
  chat Reacties (0)