Vetiver Eau De Parfum - 50ml

  Vetiver Eau De Parfum - 50ml

  € 88,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  een verfijnde uitdrukking van een apothekersingrediënt met een schoon + aardachtig aroma.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Laatste items in voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  geworteld in de complexiteit van het tropische gras waaruit het werd gedistilleerd, is vetiver een verfijnde uitdrukking van een apothekersingrediënt met een lange + legendarische geschiedenis in de parfumerie. gecreëerd om het intrinsiek schone + aardse aroma waar we het meest van houden te benadrukken, vermijdt deze beschouwde geur de zware rokerigheid die gewoonlijk wordt geassocieerd met de moderne iteratie van de geur. fris als de schone dauw van nieuw gemaaid gras + citroenschilwendingen, maar opgewarmd door hartig selderijzaad, barnsteen + guaiacwood, toont vetiver de dynamische rijkdom + schoonheid van de aarde waar het vandaan komt.

  Geurnoten.

  Top: Italiaanse bergamot, grapefruitschil en kardemom.
  Midden: Afrikaanse briarade, selderijzaad en witte iris.
  Basis: Haïtiaanse vetiver, warme barnsteen en guaiacwood.

  Toepassing

  Breng parfum aan op plaatsen waar u uw hartslag voelt. De binnenkant van de elleboog en in de knieholte bijvoorbeeld, of om je polsen en in je nek. Spray met een spuitfles 1 of 2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een goede drager van parfum, het houdt de parfum heel goed vast. Opnieuw toepassen, afhankelijk van je humeur. Genderneutraal+ ontworpen om te worden gedeeld door koppels of individueel te gebruiken.

  FC-516-50
  1 Item
  chat Reacties (0)