• -25%

Stem Eau de Parfum - 50ml

€ 88,00
€ 66,0025% korting
Inclusief BTW 2 werkdagen

een (niet) bloemengeur die ons idee van een gedeconstrueerde tuin weergeeft.

Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

Aantal
Laatste items in voorraad

  Altijd gratis samples!

Bij elke bestelling

Stem vangt ons idee van een gedeconstrueerde tuin en brengt de secundaire geuren of stillere facetten van de bloemisterij tot leven die vaak over het hoofd worden gezien: de knapperigheid van vers gesneden stengels, het aroma van geplette bladeren en van rijke grond. Deze geuren zijn net zo mooi en suggestief als de bloem zelf, maar ze zijn vaak bewerkt uit geuren. Stam blijft hangen op onze tondeuse, handen en kleding, terwijl de bloemen de keuken of een slaapkamer opfleuren. Dit zijn de stengels van groene hyacint en dauwachtige muguet, een frisse mix van mandarijnbladeren, roosjes van hyacint en greens uit wilde fresia. Ze worden allemaal verzacht door een trio moderne muskusmoleculen om de compositie glans, textuur en sensualiteit te geven.

Geurnoten.

top: mandarijnbladeren, wilde fresia groen en hyacint roosjes.
midden: muguet bloemstengel, roos centifolia stengels en jasmijnknoppen.
basis: witte ceder, vetiver, ambrox super en muskusmoleculen.

Toepassing

Breng parfum aan op plaatsen waar u uw hartslag voelt. De binnenkant van de elleboog en in de knieholte bijvoorbeeld, of om je polsen en in je nek. Spray met een spuitfles 1 of 2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een goede drager van parfum, het houdt de parfum heel goed vast. Opnieuw toepassen, afhankelijk van je humeur. Genderneutraal+ ontworpen om te worden gedeeld door koppels of individueel te gebruiken.

FC-514-50
2 Items
chat Reacties (0)