Leather Eau de Parfum - 50ml

  Leather Eau de Parfum - 50ml

  € 88,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  een moderne geur die verwijst naar de traditie van het ruiken van ambachtelijke lederwaren.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Laatste items in voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  knipoogend naar de eeuwenoude praktijk van het maken van ambachtelijke lederwaren met aangepaste parfums, is leer een moderne update die rauwheid + verfijning combineert. onmiddellijk herkenbaar + universeel aantrekkelijk, leer is een textuur + geur die onvermijdelijk gevoelens van nostalgie oproept. in onze formule weerspiegelen gedempte bloemen de elegantie van glad leer, terwijl rustieke houttonen doen denken aan de zachtheid van een versleten vintage vondst. leer vormt zich nauw rond de drager als een tweede huid en is een geur die met de tijd alleen maar beter wordt.

  Geurnoten

  top: lotusbloem, peper + kruidnagel.
  midden: muguet, orchidee + groene violet.
  basis: leer, cederhout + sandelhout.

  Toepassing

  Breng parfum aan op plaatsen waar u uw hartslag voelt. De binnenkant van de elleboog en in de knieholte bijvoorbeeld, of om je polsen en in je nek. Spray met een spuitfles 1 of 2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een goede drager van parfum, het houdt de parfum heel goed vast. Opnieuw toepassen, afhankelijk van je humeur. Genderneutraal+ ontworpen om te worden gedeeld door koppels of individueel te gebruiken.

  FC-519-50
  1 Item
  chat Reacties (0)