Dark Rum Eau de Parfum - 50ml
  • -10%

Dark Rum Eau de Parfum - 50ml

€ 88,00
€ 79,2010% korting
Inclusief BTW 3-5 werkdagen

een verfrissende heruitvinding van een traditioneel donker + kruidig aroma geïnspireerd op Bay Rum.

Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

Aantal
Laatste items in voorraad

  Altijd gratis samples!

Bij elke bestelling

geïnspireerd op de oude wereldbaai rum die voor het eerst werd gebruikt door zeilers die door het Caribisch gebied reisden en later populair werd in kapperszaken, is dark rum een verfrissende heruitvinding van een traditioneel donker + kruidig aroma. gezoet met rijpe pruimen + knapperige bergamot, tonen van leer, rum + romige melk worden gemengd in een bedwelmende mix die zich perfect aanpast aan de drager. beide verleidelijk warm + fris, vangt deze geur de essentie van lange dagen doorgebracht in de tropische zon + late nachten met vrienden. met slechts een spritz, laat donkere rum een diep + onuitwisbaar verlangen achter naar al die plaatsen waar we zijn geweest - evenals die we nog moeten bezoeken.

Geurnoten.

top: bergamot, pruim + anijs.
midden: leer, rum + vanille.
basis: patchouli, barnsteen + melk.

Toepassing

Breng parfum aan op plaatsen waar u uw hartslag voelt. De binnenkant van de elleboog en in de knieholte bijvoorbeeld, of om je polsen en in je nek. Spray met een spuitfles 1 of 2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een goede drager van parfum, het houdt de parfum heel goed vast. Opnieuw toepassen, afhankelijk van je humeur. Genderneutraal+ ontworpen om te worden gedeeld door koppels of individueel te gebruiken.

FC-517-50
1 Item
chat Reacties (0)