Cannabis Eau de Parfum - 100ml

  Cannabis Eau de Parfum - 100ml

  € 165,00
  Inclusief BTW

  een rijke + aardachtige geur die doet denken aan luie middagen.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Niet op voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Ooit uitdagend ondeugend, nu onontkoombaar chic + altijd een overgangsritueel, is cannabis nooit méér in zwang geweest. herinnerend aan luie middagen besteed aan het verblijven op een favoriete plaat + de aanhoudende rokerigheid die ietwat onhandig aan kleding kleeft, cannabis balanceert rijke, kruidige + kruidachtige aroma's met zachte, bloemige tonen van muguet + magnolia. vrij van thc maar zwaar op zwarte peper + heldere bergamot, grenst dit apothekersbestand hogere sferen met een basis van aardachtig cederhout, patchouli + sandelhout. inhaleer diep voor een ervaring vol nostalgie - zonder de bijwerkingen.

  Geurnoten.

  top: bergamot, zwarte peper + sinaasappel.
  midden: cannabisakkoord, muguet + magnolia.
  basis: cederhout, patchouli + sandelhout.

  Toepassing

  Breng parfum aan op plaatsen waar u uw hartslag voelt. De binnenkant van de elleboog en in de knieholte bijvoorbeeld, of om je polsen en in je nek. Spray met een spuitfles 1 of 2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een goede drager van parfum, het houdt de parfum heel goed vast. Opnieuw toepassen, afhankelijk van je humeur. Genderneutraal+ ontworpen om te worden gedeeld door koppels of individueel te gebruiken.

  FC-512-03

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  chat Reacties (0)