Bergamot Eau de Parfum - 50ml

  € 85,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  een heldere geur die de volledige complexiteit van deze enkele noot van citrus uitdrukt.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Op voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Bergamot is geboren in de prachtige Italiaanse zon en is een warme, tijdloze citrus. Hints van verse groene munt en glinsterende kruiden voegen bedwelmende energie toe, terwijl een afdronk van hout en musk een elegante, ingetogen sensualiteit op de huid geeft. Deze verfijnde geur overtuigt door de elegantie van het Toscaanse landschap en kan zowel door mannen als vrouwen worden gedragen.

  Geurnoten

  Top: bergamot, citroen, mandarijn, paprika, limoen, grapefruit
  Midden: Kardemom, Muguet, Gember, Zwarte peper, Groene munt
  Basis: Ceder, Amberhout, Muskus, Sandelhout

  Toepassing

  Breng parfum aan op plaatsen waar u uw hartslag voelt. De binnenkant van de elleboog en in de knieholte bijvoorbeeld, of om je polsen en in je nek. Spray met een spuitfles 1 of 2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een goede drager van parfum, het houdt de parfum heel goed vast. Opnieuw toepassen, afhankelijk van je humeur. Genderneutraal+ ontworpen om te worden gedeeld door koppels of individueel te gebruiken.

  FC-515-50
  5 Items
  chat Reacties (0)