Ambre Blanc - Eau de Parfum

  Ambre Blanc - Eau de Parfum

  € 96,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  Maison Rebatchi Ambre blanc 

  Resoluut modern, zowel etherisch als gestructureerd, Ambre blanc eau de parfum fascineert met de heldere en stralende vreugde die het verspreidt.

  In haar vocabulaire is het woord ‘onmogelijk’ nergens te vinden. Als het gaat om de kunst van het parfum, benadert ze het als een vrijdenker. Voor Nathalie Feisthaueur is het plezier van het creëren het enige dat telt: de concentratie van tijd in een enkele vonk van inspiratie voor een prachtig Parfumhuis. En zo werd Ambre Blanc geboren - een geur die resoluut is in zijn bevrijding van olfactorische vooroordelen, waar we onder puur wit schrijven getuige zijn van de gloeiende sintels van epische barnsteen.

  Nathalie Feisthauer

  Varianten
  Aantal
  Laatste items in voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Ambre Blanc van Maison Rebatchi voor dames en heren werd uitgebracht in 2021. De Parfumeur achter dit parfum is Nathalie Feisthauer. Topnoten zijn Wortel en Bergamot; hartnoten zijn Hedione en Saffraan; Basisnoten zijn Ambroxan, Cypriol olie (Nagarmotha), Cashmeran, Vanille, Muskus, Hout Noten, Labdanum, Agarhout (Oud), Eikenmos, Benzoine, Muskus Ambrette, Ceder, Tonkaboon en Ambergris. 

  MRAB50100
  2 Items

  Specifieke referenties

  ean13
  3760279752280

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  chat Reacties (0)