Patchouli of the underworld - Electimuss London - 100ml Extrait de Parfum

  Patchouli of the underworld - Electimuss London - 100ml Extrait de Parfum

  € 290,00
  Inclusief BTW LET OP! Levertijd +/- 10 werkdagen

  Door Kévin Mathys

  Dit is donker, vleselijk en dierlijk: een patchouli-parfum met een muskusachtige seksualiteit, kracht, weelde. Het vangt de rauwe passie van Pluto, de duisternis van de onderwereld; evenals de weelde van de verborgen schatten van zijn koninkrijk, zoals kostbare edelstenen, mineralen en glinsterende metalen die diep in de kern van de aarde worden bewaard.

  INSPIRATIE

  Pluto's benarde situatie was om over de ONDERWERELD te heersen: de eindbestemming voor de doden, maar ook DIEPE AARDE, de plaats van rijkdom en weelde in overvloed met kostbare juwelen, olie, mineralen en hulpbronnen en de aarde die nodig is voor een overvloedige oogst. Broer van de koning der goden Jupiter, PLUTO was een krachtige en magnetische persoonlijkheid.

  Dit parfum is gemaakt met Persephone's Patchouli als een paar. Twee parfumeurs onderzoeken de centrale noot van Patchouli door twee lenzen van hetzelfde verhaal: die van Pluto en zijn koningin Persephone.

  OPMERKINGEN VAN DE PARFUMEUR

   “Het idee was om een ​​zwarte patchouli te bouwen, met een harige textuur zo zwart als de panter.

  Het begint met roze en zwarte peper vermengd met citrusvruchten (bergamot en mandarijn) om een ​​frisse donkere topnoot te creëren die de kamfertonen van patchouli versterkt. Ik speelde met een akkoord van suède leer van mate absolute, berken en een rokerige twist met cade en rijk gerookte kostbare houtsoorten om een ​​synergie tussen harsen en houtsoorten te creëren en het karakter van musk te versterken.

  Ik heb dat verzacht met een mix van cistus, labdanum-extracten en andere amberkleurige materialen om de harige en gladde signatuur te geven. Stukjes anjer (pittig rozenkarakter) en andere bloemige elementen verrijken de geur om het diepte en structuur te geven.” Kevin Mathys

  Aantal

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Geurnoten & Ingrediënten

  FRESH DARK TOP
  Cistus, Black Pepper, Pink Pepper, Mandarin

  SPICY SMOKY HEART
  Patchouli, Leather, Carnation

  AMBER WOODY BASE
  Labdanum, Styrax, Castoreum

  DE CONSORT COLLECTIE

  De CONSORT-collectie gaat over creatieve samenwerking, het verkennen van relaties tussen verschillende creatieve velden, parfumeurs en ingrediënten. Onze eerste twee parfums in deze collectie draaien om één enkel ingrediënt: PATCHOULI. Twee verschillende parfumeurs creëren twee heel verschillende geuren met een centraal ingrediënt om twee heel verschillende kanten van een verhaal te creëren.

  Het hoofdbestanddeel van deze iconische parfumeur zit vol tegenstrijdigheden, patchouli lijkt fris, aromatisch en groen aan de oppervlakte, maar levert een onverwacht donkere, pittige, krachtige punch. Met zo'n dualiteit was er maar één inspirerende bijpassende mythe: Pluto, koning van de onderwereld en zijn bruid Persephone.

  Christian Provenzano en Kevin Mathys hebben allebei hun nauwgezette, creatieve en doordachte reacties gebracht om een ​​dynamisch paar unieke, gedurfde en decadente parfums te creëren.

  UND-PATCH-ELEC

  Datasheet

  Formaat
  100 Ml
  chat Reacties (0)