EXFOLIATING Vloeibare Marseille Zeep 495ML

  € 27,60
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  GLAZEN FLES

  Deze exfoliërende vloeibare Marseille-zeep is ontworpen om het lichaam en de handen in één gemakkelijke stap te scrubben en te reinigen.

  Aantal
  Op voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  De exfoliërende vloeibare Marseillezeep handwash is ontworpen om het lichaam en de handen in één handeling te reinigen en te exfoliëren. Dankzij de olijvenpitten geoogst uit het Middellandse-Zeebekken, biedt het een zachte peeling en laat een delicate geur met sprankelende citrustonen op de huid achter. De exfoliërende vloeibare zeep van Marseille wordt met behoud van tradities op de ouderwetse manier gemaakt in een ketel van plantaardige oliën. Omdat we toegewijd zijn om steeds natuurlijkere formules aan te bieden, bestaat het voor 98% uit natuurlijke ingrediënten. De resterende percentages stellen ons in staat om de sensorialiteit en het goede behoud van onze zeep te garanderen. Getest onder dermatologische controle, maakt regelmatig gebruik het mogelijk om de zachtheid, het comfort en de uitstraling van de huid te herstellen.

  Gebruik

  Gebruik op de handen en/of het lichaam, masseer over de vochtige huid met cirkelvormige bewegingen. De zeep zal helpen om de effectiviteit van een hydraterende crème of balsem die later wordt aangebracht, te verbeteren. Voor een zijdezachte huid, gebruik in combinatie met onze Compagnie de Provence hydraterende handcrèmes en lichaamscrèmes.

  Geur

  Een sprankelende geur met natuurlijke sinaasappelessence. Gecreëerd in Grasse

  PF0101SL500EX
  11 Items
  chat Reacties (0)