Velvet Tonka Eau de Parfum | 10 ml | Koop BDK Parfums bij E-scentuals

  Velvet Tonka Eau de Parfum - 10 ml - BDK Parfums

  € 42,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  Velvet Tonka van BDK Parfums is een eerbetoon aan de Marokkaanse afkomst van oprichter David Benedek en aan de iconografie die met de regio wordt geassocieerd door zijn smaken en zijn landschappen, als een zoete, toegeeflijke bries die rechtstreeks uit het Atlasgebergte komt.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Laatste items in voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  De tonkaboon is een ingrediënt vol contrasten, soms doet het denken aan vanilleleer, soms aan amandelen, soms zelfs met chocoladeachtige facetten. Velvet Tonka wordt gekenmerkt door de drie-eenheid van tonkaboon, oranjebloesem en amandel. De zwoele tonkaboon wordt gefalnkeerd door amandelen en rozenblaadjes voor een fluweelzachte noot en met een vleugje tabac absolu om het een honingachtig gevoel te geven. In de basis ontvouwen zich de noten van melkachtig amyrishout, versterkt door ambroxan en vanille-absolue voor een ongeëvenaarde fluweelzachtheid en sensualiteit. Velvet Tonka is een eerbetoon aan de Marokkaanse afkomst van oprichter David Benedek en aan de iconografie die met de regio wordt geassocieerd door zijn smaken en zijn landschappen, als een zoete, toegeeflijke bries die rechtstreeks uit het Atlasgebergte komt.

  Topnoten: Oranjebloesem, Amandel
  Hartnoten: Roos Absolue, Tabac Absolue (uit de Balkan)
  Basisnoten: Tonkaboon Absolue, Vanille Absolue (Madagaskar), Amyrishout Essence, Amberhout

  VELVT10BDK
  1 Item

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  chat Reacties (0)