La Decouverte Matieres - BDK Parfums - Discovery set - E-scentuals

  La Découverte Matières - BDK Parfums - Discovery set

  € 89,00
  Inclusief BTW LET OP! Levertijd +/- 10 werkdagen

  David Benedek, de neus achter BDK Parfums heeft zich met elk parfum in de Parisienne Collection laten inspireren door Parijs. Elk parfum vertelt een verhaal of portretteert een moment, waarvan de verschillende decors de drager meenemen op een reis door de wijken van Parijs. Deze creaties zijn niet alleen geïnspireerd door de mensen die deze stad bewonen en bezoeken, maar ook door de energie die zo kenmerkend is voor de stad. Parijs is de ankerplaats van BDK Parfums. Het is een eclectische stad, waar moderniteit en traditie samenkomen. Met deze collectie uit BDK Parfums haar genegenheid voor de stad waarmee velen zijn opgegroeid.

  In deze set bevinden zich drie bestsellers van BDK Parfums, elk in een handig 10ml verstuiver formaat die perfect is mee te nemen in tas of handbagage. 

  Aantal

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Discovery set "Matieres"

  Tubéreuse Impériale, Oud Abramad & Creme de Cuir

  Drie parfums van BDK Parfums geinspireerd op Parijs met al haar charmes. In deze set bevinden zich de volgende parfums

  Tubéreuse Imperiale

  Tubéreuse Imperiale is als een Oosters gedicht. Dit overweldigende parfum van BDK Parfums laat pas na een paar keer lezen haar karakter zien. Begrijpen we de woorden, de keuze van ingrediënten van deze prachtige creatie van David Benedek?

  Oud Abramad

  Oud Abramad van BDK Parfums is een intense Oriëntaals parfum en heeft enkel oosterse ingrediënten. Ga op reis naar het Midden-Oosten. De houtnoten zorgen voor elegantie en kracht, de Turkse roos geeft dit duurzame parfum een dromerig karakter. Het exclusieve Agarwood typeert dit parfum van BDK parfums.

  Creme de Cuir

  In Crème de Cuir van BDK Parfums brengt een frisse mix van mandarijn, rode bessen en ananas, een vleugje brutaliteit en ondeugendheid aan de parfum. In het hart creëren tinten van muskus en de warmte van vanille een verslavend spoor die het vertrouwen en de sensualiteit van het leer versterken.

  Inhoud van dit pakket is €114,- indien afzonderlijk aangeschaft. U bespaart €25,- met dit pakket.

  DECMAT10BDK

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  chat Reacties (0)