Hair Perfume - Tubereuse Imperiale - 100ml - BDK Parfums - Haarparfum

  Hair Perfume - Tubereuse Imperiale - 100ml - BDK Parfums

  € 58,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  De formule voor BDK's Haarparfums, met kenmerkende parfums, is samengesteld uit zijdeproteïnen die de hydratatie en elasticiteit van het haar verbeteren en het een glanzende finish geven. Plantaardige glycerine beschermt de haarvezel.

  Aantal
  Laatste items in voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Tubereuse Imperiale Parfums , Haarparfum

  Een geur vol vreugde en levendigheid

  Geurnoten

  Topnoten: roze peper, geranium uit Egypte
  Hartnoten: Tuberoos uit India, Ylang Ylang van de Comoren, Sambac-jasmijn, Iris, Jasmijn uit Egypte
  Basisnoten: Cashmeran, sandelhout, wierook van Somalië, vanille van Madagaskar, patchouli van singapore, benzoë van Sumatra, cipres

  Geurfamilie

  Oosters, bloemig

  Hoe toe te passen

  Zijde staat in Azië al lang bekend om haar voordelen op het gebied van haarverzorging. Bijgenaamd de "prinses"van vezels, biedt het een kristallijne structuur die het haar beter vasthoudt. Deze oplossing parfumeert het haar subtiel zonder het te bevochtigen, waardoor het zacht aanvoelt en een zijdeachtig effect krijgt.

  Breng parfum rechtstreeks aan op vochtig of droog haar, met een afstand van 30 cm. Spray 1 of 2 keer in de lucht en loop door de 'parfumwolk' die ontstaat om je haar te parfumeren. Haar is een goede drager van parfum, het houdt het parfum goed vast. Pas opnieuw toe, afhankelijk van je humeur.

  Uit respect voor het milieu wordt geen buitenverpakking gebruikt.

  Over het merk

  Een onafhankelijk parfumhuis gevestigd in Palais Royal, Parijs, gecreëerd door David Bénédek. BDK Parfums ontwikkelt creatieve geuren met hoogwaardige grondstoffen geïnspireerd door karakters, bewegingen en silhouetten. The House stelt kwalitatieve en onderscheidende geuren voor, geïnspireerd door personages, bewegingen, silhouetten en momenten. Deze creaties hebben allemaal een gemeenschappelijk universum waarin woorden en verhalen centraal staan, halverwege tussen fantasie en realiteit. Geen vooropgezette formules in dit Huis, we zijn in aanwezigheid van nauwgezet ambachtelijk werk dat de creatie van uitzonderlijke geuren mogelijk maakt.

  HPTUBE-BDK
  1 Item

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  chat Reacties (0)