Collection Parisienne - BDK Parfums - Discovery set - E-scentuals

  Collection Parisienne - BDK Parfums

  € 89,00
  Inclusief BTW

  David Benedek, de neus achter BDK Parfums heeft zich met elk parfum in de Parisienne Collection laten inspireren door Parijs. Elk parfum vertelt een verhaal of portretteert een moment, waarvan de verschillende decors de drager meenemen op een reis door de wijken van Parijs. Deze creaties zijn niet alleen geïnspireerd door de mensen die deze stad bewonen en bezoeken, maar ook door de energie die zo kenmerkend is voor de stad. Parijs is de ankerplaats van BDK Parfums. Het is een eclectische stad, waar moderniteit en traditie samenkomen. Met deze collectie uit BDK Parfums haar genegenheid voor de stad waarmee velen zijn opgegroeid.

  In deze set bevinden zich drie bestsellers van BDK Parfums, elk in een handig 10ml verstuiver formaat die perfect is mee te nemen in tas of handbagage. 

  Aantal
  Laatste items in voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Discovery set "Parijs"

  Bouquet De Hongrie, Rouge Smoking & Gris Charnel

  Drie parfums van BDK Parfums geinspireerd op Parijs met al haar charmes. In deze set bevinden zich de volgende parfums

  Bouquet de Hongrie

  Met Bouquet De Hongrie, een zorgeloze parfum vertelt BDK Parfums het verhaal van een jonge vrouw, zelfbewust en verzorgd. Het is als een droom, zo zorgeloos is dit parfum.

  Rouge Smoking

  Rouge Smoking is Oosters, een hedendaags oriëntaals parfum. Sensueel en chique, gemarkeerd met elegantie. Rouge Smoking is als een zijden draad en kostbaar leer. Muskus, zwarte vanille en tonkabonen zijn de zijde, labdanum is het leer, de kers en de peper onthult de rode kant ervan.

  Gris Charnel

  BDK Parfums creëerde met Gris Charnel een houtachtige en poederachtige parfum.

  Inhoud van dit pakket is €114,- indien afzonderlijk aangeschaft. U bespaart €25,- met dit pakket.

  COLPAR10BDK
  1 Item

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  chat Reacties (0)