Bouquet de hongrie Eau de Parfum - 100 ml - BDK Parfums

  Bouquet de hongrie Eau de Parfum - 100 ml - BDK Parfums

  € 150,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  Met Bouquet De Hongrie, een zorgeloze parfum vertelt BDK Parfums het verhaal van een jonge vrouw, zelfbewust en verzorgd. Het is als een droom, zo zorgeloos is dit parfum.

  Twijfelt u over uw keuze of wilt u de geur eerst ruiken? Dan is onze sample service wellicht een goed idee! We let you smell it before we sell it!

  Aantal
  Op voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Op een vroege ochtend bereidt ze zich voor op de dag. Het is een prachtige dag, de hemel is blauw. Op haar blote voeten zweeft ze door de gang met spiegels naar haar kaptafel. Dit is haar favoriete plek. Ze vindt het leuk om zich daar mooi te maken. Er staan veel bloemen, uit de tuin. Ze raakt de bloemen zacht aan. Met haar rechterhand pakt ze haar poeder en vervolgens een fles parfum. Met haar linkerhand pakt ze een oogschaduw en een nude lipstick. Ze gaat vervolgens naar haar kledingkast, pakt een luchtige jurk en een stoere riem. Ze schuift haar voeten in een paar hakken en maakt de riem om haar middel vast. Net als elke ochtend loopt ze naar haar balkon vol bloemen. Het appartement bevindt zich op de 4e verdieping en kijkt uit over de tuinen van Palais Royal. Ze is gelukkig en denkt glimlachend aan wat de dag gaat brengen.

  Topnoten: Peer, Zwarte Bes, Aardbei
  Hartnoten: Turkse Roos, Jasmijn, Lorenox
  Basisnoten: Musk, Ceder, Amber

  BOUQ100
  4 Items

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  chat Reacties (0)