The Iris Way - Astrophil and Stella - 50ml Extrait de Parfum - Niche

  The Iris Way - Astrophil and Stella - 50ml

  € 135,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  Een klassieke geur hernieuwd door legendarisch meesterschap met een eigentijdse toets. De frisheid van citroen-blaadjes, gecombineerd met de aromatische noten van elemi, omarmen elkaar in een zacht hart. Iris streelt de huid en geeft een zoete en sensuele harmonie. Mirre geeft een mysterieus accent met de warme, rokerige en balsamische tonen. De muskusnoot maakt de basis zuiver, de zoete tonen van vanille en de warme noten van amber geven karakter en persoonlijkheid.

  De samensmelting van het poederachtige van de iris en musk noten geeft een “creamy” en “milky” parfum dat symboolstaat voor de Melkweg.

  Aantal
  Laatste items in voorraad

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Alleen edele zielen mochten de etherische iris van de hemellichamen aanschouwen. Als feeën-ogen waakten zij over de melkwegstelsels en door hun lichtgevende stof te verspreiden, creëerden zij een zilverachtig mengsel dat de zuiverste en meest vorstelijke harten beroerde, in een betoverende harmonie waarvan het geheim alleen bij de sterren bekend was.

  Parfumeur: Luca Maffei

  HOOFD: Citroenblad, Elemi Hars
  HART: Iris Absolute, Mirre
  BASIS: Muskus, Vanille, Amber

  Extrait de Parfum (25% parfum concentraat)

  De meest potente, krachtige en daardoor ook meest kostbare geuren zijn parfums, ook wel extrait de parfum genoemd.

  Ze blijven door de hoge concentratie het langst op de huid waarneembaar. Breng parfums daarom spaarzaam aan, hetzij door voorzichtig sprayen, hetzij door met schone vingertoppen aan te brengen

  ASITWE50
  2 Items

  Datasheet

  Formaat
  50 Ml
  chat Reacties (0)