Essenza - Eau de Parfum - 50 ML - Heren - Acqua dell Elba

  Essenza - Eau de Parfum - 50 ML - Heren - Acqua dell Elba

  € 61,00
  Inclusief BTW 2 werkdagen

  Er hangen nieuwe noten in de lucht
  Vanuit het hart strelen ze de zee
  Wijst ons naar nieuwe horizonten
  Authenticiteit, kracht, medeplichtigheid

  Herwin je essentie
  Verken nieuwe grenzen
  Herontdek schoonheid

  Een mannelijke geur gecreëerd met tonen van:

  Citroen, Bergamot, Grapefruit, Marine Rockrose en Salie
  Jasmijn, Viooltje, Geranium en Peper
  Zeealgen, Eikenhout, Cederhout, Lentiscushout en Arbutushout

  Aantal

    Altijd gratis samples!

  Bij elke bestelling

  Fris, elegant, sterk. Dat is "Essenza" Eau de Parfum, Acqua dell’Elba's nieuwste noviteit, geïnspireerd door de duizend nuances van de zee en haar schoonheid. Een eerbetoon aan Isola d’Elba, waarin de iconische kleuren van het merk worden herinnerd door ze in een nieuwe lijn voor hem en voor haar over te brengen. Een boeket van citrusachtige maar bloemige tonen, gecombineerd met hints van kruiden en hout, een vibratie van ideale essences voor degenen die op zoek zijn naar een aangenaam bedwelmend parfum.

  DE NOTEN VAN EEN GEUR

  Een reis tussen geparfumeerde en muzieknoten, beginnend bij het originele lied geïnspireerd door Essenza, gecomponeerd door de jonge saxofonist Jacopo Taddei. Vanessa Benelli Mosell, pianist en dirigent, helpt hem bij het creëren van een muzikaal eerbetoon, fris en elegant als de geur zelf. Een compositie geproduceerd door getalenteerde artiesten die echt de kernwaarden van Aqua dell’Elba belichamen: creativiteit, uniekheid, uitmuntendheid.

  De geverfde glazen flessen gemaakt door onze Toscaanse ambachtslieden verrijken het parfum verder met een kostbaar uniek karakter en omhullen het met een levendige, intense kleur. Bij de nieuwste noviteit van Acqua dell'Elba vinden we ook een reeks badproducten: douchegel, delicate exfoliërende bodyscrub, vochtinbrengende bodylotion, hyaluronzuur bodylotion voor mannen en voor vrouwen.

  10ES
  4 Items

  Datasheet

  Geurlijn Acqua dell Elba
  Essenza

  Je bent misschien ook geïnteresseerd in

  chat Reacties (0)