electimuss london

Lijst van producten op merk Electimuss

Electimuss London is producent van gedurfde en decadente parfums, geinspireerd door het oude Rome.

Electimuss Londen.

Hun missie is om geuren te creëren waar ze van houden, voor liefhebbers van geuren die het beste in kwaliteit, creativiteit en individualiteit zoeken en waarderen.

Ze zijn geïnspireerd door het oude Rome en de obsessie van de Romeinen voor parfum, samen met de epische verhalen die weerklinken in hun rijk en mythologie.

Geur was verweven met het dagelijks leven van de Romeinen. Fonteinen werden geparfumeerd met rozenwater en parfum maakte deel uit van reinigingsrituelen, vieringen, feesten, verleiding en aanbidding. Door de nevelen van de tijd fluisteren Romeinse legendes van levensgenieters en extravagantie, van ambitie en verleiding. Deze kleurrijke verhalen en rituelen vormen de inspiratie voor al onze geuren.

De Romeinen waren de originele parfumkenners op een constante zoektocht naar de mooiste dingen in het leven. Ze verzamelden parfumoliën en ingrediënten uit het hele rijk, langs de zijderoute van west naar oost. We delen die obsessie voor creativiteit, kwaliteit en de zoektocht naar het beste.

Electimuss betekent "het beste kiezen" in het Latijn en dat ethos vormt de kern van ons merk. Exquise oliën en harsen in onze geuren zijn zeldzaam en kostbaar en vermengd met nauwgezette aandacht voor elke noot en elk detail.

Kwaliteit staat zeer hoog in het vaandel. Allee geuren zijn 25% of 30% Pure Parfum / Extrait en de melanges zijn schaamteloos decadent en gedurfd.

Ze besteden dezelfde zorg aan onze presentatie. De parfums worden gepresenteerd in prachtig vervaardigde flessen met zwaar gesneden glas en metalen gebeeldhouwde doppen en capes die de Romeinse architectuur en symboliek weerspiegelen; de verstuivers zijn zorgvuldig ontworpen om bij elke verstuiving precies de juiste hoeveelheid parfum te leveren.

Ze zoeken het beste in kwaliteit, maar ze geloven ook in eerlijke prijzen en waarde. De kwaliteit van de geuren overtreft andere geuren in deze prijsklasse omdat ze onze passie en parfums willen delen met geurliefhebbers met verschillende budgetten, dus het doel is om betaalbare luxe te bieden.

Ze werken samen met enkele van 's werelds meest getalenteerde parfumeurs. De collectie bevat geuren van Julien Rasquinet, Christian Provenzano, John Stephens, Marco Genovese en Sofia Bardelli.

Ze zien geur als een essentiële daad van zelfexpressie en door onderscheidende en individuele geuren te creëren, kunnen ze het dagelijkse leven naar een hoger niveau tillen en persoonlijke expressie door geur mogelijk maken. Ze creëren parfums waar klanten van houden, die ze delen, waarmee ze spelen en die ze verzamelen.

Electimuss is onafhankelijk, eigendom van de oprichter en niet bang om dingen anders te doen: een eigentijds luxe geurhuis opgericht in 2015 door Luke Granger en Jason Collison.

Er zijn 19 producten.

Item 1-15 van 19 in totaal item(s)