• -€ 40,00

La Chasse aux Papillons - L'Artisan Parfumeur- Geen retour

€ 130,00
€ 90,00 € 40,00 korting
Inclusief BTW

La Chasse aux Papillons van L'Artisan Parfumeur is een Bloemige geur voor dames en heren. De Parfumeur achter dit parfum is Anne Flipo.

Aantal
Niet op voorraad


  Altijd gratis samples!

Bij elke bestelling

La Chasse aux Papillons is een herinnering aan de jeugd. Geïnspireerd door vlinders die je achtervolgen en het spelen onder de zomerhemel. Het is een zorgeloze tijd. Lange, zonnige dagen en velden vol met bloeiende bloemen. Stel je voor om in de schaduw van citrusbomen te liggen en naar de hemel te kijken. Witte wolken en vlinders zweven erboven. Het gaas van vlindervleugels en fijne netten echoën de delicate aard van deze geur. Het resultaat is zacht, licht en puur.

Geurnoten : oranjebloesem, lindenbloesem, citrus, tuberoos, jasmijn.

L'Artisan Parfumeur werd geboren uit een grap toen een vriend van Jean Laporte hem vroeg om zijn opleiding als chemicus te gebruiken om een ​​bananengeur te creëren, om te dragen met een kostuum van hetzelfde fruit op het Folies Bergères-bal. Geïnspireerd creëerde hij vervolgens een geur van grapefruit en vervolgens vanille. Jean Laporte experimenteerde om verschillende originele geuren te creëren met natuurlijke grondstoffen. Zijn eerste collectie was een groot succes; vanaf dat moment werd Monsieur Laporte erkend als een gepassioneerd kunstenaar en verwierf L'Artisan Parfumeur een reputatie bij de grootste parfumliefhebbers.

Laatste kans product

Dit product is 100% in orde, maar het cellofaan is niet meer om de verpakking.

Laatste kans producten zijn die uit het assortiment gaan of waarvan de verpakking (gedeeltelijk) ontbreekt of licht beschadigd is. 
Laatste kans producten zijn volwaardig, maar scherp geprijsd om de genoemde redenen en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Houd daar aub rekening mee!
Er kunnen geen samples worden verstuurd van deze producten

LCaP-AP-GR
chat Reacties (0)